Šachový klub Caissa Třebíč

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Články 4. turnaj Ligy Vysočiny mládeže

4. turnaj Ligy Vysočiny mládeže

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

V sobotu 28. ledna se v Humpolci konal 4. turnaj z letošního cyklu Ligy Vysočiny mládeže, která je pro mládežnické kategorie Krajským přeborem v rapidu. Turnaj na devět kol s tempem 2x15 minut se hrál v humpolecké sokolovně, kde byly prostory velmi stísněné a navíc docházelo ke konfliktům s hráči stolního tenisu, kteří byli dost hluční, ale i jim na druhé straně vadil hluk šachistů odpočívajících mezi koly. Rozhodně však patří humpoleckým pořadatelům velký dík, že dokázali narychlo tento turnaj připravit místo původně plánovaného Pelhřimova.

Do Humpolce jsme se s Adamem Sukaným a Petrem Walkem vydali přes Velké Meziříčí, kde jsme nabrali ještě Víťu Kratochvíla, naše posádka hráčů z Caissy či v Caisse hostujících tak jistě budila mezi soupeři respekt. A očekávání se naplnilo, turnaj vyhrál Víťa před druhým Petrem. Adam ve skupině šest a půl bodových na čtvrtém až devátém místě měl bohužel nejhorší pomocné hodnocení, ale i tak je umístění v první desítce velmi hezké.

Ostatně ani na zmíněné stísněné prostory si nemůžeme stěžovat, protože prvních devět šachovnic bylo stranou v klidném prostředí klubovny pořádajícího šachového oddílu a naši tři borci celý turnaj strávili v této elitní skupině.

Celkové výsledky i výsledky po věkových kategoriích si lze přečíst na webu Krajského šachového svazu.

 

LVM4

ve čtvrtém kole naše výprava obsadila přední šachovnice

 

Hliník

na návštěvu významného památníku neměli hráči čas, ale já naštěstí ano :-)

Aktualizováno Úterý, 07 Únor 2012 00:33  

Podporují nás

NOBEL SYSTEM – informační a redakční systémy, elektronické obchody, webové stránky, internetový marketing, IT poradenství a školení, grafické návrhy

Poslední aktualita

Tento víkend bude v Brně patřit šachu. Vše začne v sobotu 4.6.2016 tradičními Bleskovkami Zdeňka Páska, na jejichž pravidelnost každou první sobotu v měsíci si už všichni zvykli. Tedy jen zopakuji, že místem konání je již rok čajovna Utopia na Divadelní 3 (bývalé kino Kapitol na Malinovského náměstí, jedna tram zastávka z Hlavního nádraží nebo pěšky) a s ním rovněž již víceméně tradiční začátek od 10.00. Příjemný cenový fond, 6 - 10 cen dle počtu účastníků, vklad 50,-Kč.

Celý článek...