Šachový klub Caissa Třebíč

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Články Dejme šachům šanci

Dejme šachům šanci

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 5
NejhoršíNejlepší 

Milí šachoví přátelé,

pojďme si dát předsevzetí do nového roku! Budeme jednou týdně trénovat či jen hrát pro radost. Šlo by to? Vím, že každý čas nenajde, někdo třeba ani nechce… Ale nějakou partu bychom dohromady dát mohli, co říkáte? Máme krásnou klubovnu, spoustu šachovnic, zvláště v zimě bývá více času. Co tedy nabízím? Vidím to na tři možnosti:

1. Domluvíme se na nějakém čase, který bude vyhovovat většině, a budeme pravidelně hrát. Bez ohledu na výkonnost, jen se nám musí vždy sejít dost, abychom si zahráli.

2. Budeme se domlouvat operativně každý týden – kdo vládne facebooku tak ve vytvořené skupině, kdo ne tak napíše na mail do stanoveného dne a na facebooku a na webu se objeví informace, zda se tento týden hraje či ne. To je pracnější na organizaci, ale vhodnější pokud se bude stávat, že se nesejdeme.

3. Něco mezi: stanoven pravidelný hrací den a zároveň potvrzujeme účast. Rozdíl oproti 2 je v tom, že se posílá zpráva, pouze pokud hrozí, že se nesejdeme, aby někdo nešel zbytečně.¨

Mám na vás tedy prosbu. Ozvěte se mi! S jakoukoli zprávou, tedy i „nemám čas“, „nechci“, „nemůžu. „ Pokud byste rádi aspoň občas hráli, napište den, čas, který preferujte, stejně jako časy a dny, kdy se vám to nehodí, ale někdy by to vyjít mohlo.

A nyní moje návrhy dnů a časů, ze kterých můžete vybírat (tedy pokud tam mám být i já :-)

Pondělí  19.30

Úterý     19.30

Středa    15 - 17.30

Čtvrtek    19.30


Kamil Svoboda, kapitán „Déčka“, vlastní rukou

Facebook: Kamil Svoboda  (FíBíčko jak říkají mladí)

Tel. 605 437 805

 

Podporují nás

NOBEL SYSTEM – informační a redakční systémy, elektronické obchody, webové stránky, internetový marketing, IT poradenství a školení, grafické návrhy

Poslední aktualita

Tento víkend bude v Brně patřit šachu. Vše začne v sobotu 4.6.2016 tradičními Bleskovkami Zdeňka Páska, na jejichž pravidelnost každou první sobotu v měsíci si už všichni zvykli. Tedy jen zopakuji, že místem konání je již rok čajovna Utopia na Divadelní 3 (bývalé kino Kapitol na Malinovského náměstí, jedna tram zastávka z Hlavního nádraží nebo pěšky) a s ním rovněž již víceméně tradiční začátek od 10.00. Příjemný cenový fond, 6 - 10 cen dle počtu účastníků, vklad 50,-Kč.

Celý článek...