Šachový klub Caissa Třebíč

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Články O pohár města Světlá nad Sázavou 2016

O pohár města Světlá nad Sázavou 2016

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 4
NejhoršíNejlepší 

V sobotu 6. 2. 2016 uspořádal ŠK Světlá nad Sázavou šachový turnaj pro mládež s názvem „O pohár města Světlá nad Sázavou". Turnaj je součástí Ligy Vysočiny, která je otevřeným krajským přeborem Vysočiny v rapid šachu.

Turnaje se zúčastnilo 102 hráčů a hráček. Hrálo se na 9 kol, každý hráč měl 15 minut na partii. Z třebíčské Caissy se turnaje zúčastnil Tomáš Zelený s bratrem Ondřejem. Tomáš byl nasazen jako 19., Ondra 99. Tomáš získal 7 bodů, což ho vyneslo v celkovém pořadí na 5. příčku, v kategorii H16 byl 2. Ondra získal 5 bodů, což pro něj znamenalo posun v celkovém pořadí na 34. místo a v kategorii H12 se umístil na 9. pozici ve velmi početné kategorii o 24 účastnících. Tomáš má v současné době odehráno 5 turnajů LVM a ujímá se vedení v kategorii H16, Ondra kvůli nedávné nemoci sehrál zatím 4 turnaje, v LVM je aktuálně na 6. místě.

Absolutním vítězem turnaje a zároveň vítězem kategorie H12 se stal Jakub Vojta z TJ Spartak Vlašim. Druhé místo obsadil ziskem 7,5 bodu Jakub Satrapa z Jiskry Havlíčkův Brod. Současně je Jakub vítězem kategorii H16. Třetí místo vybojoval Petr Brož z ŠK Světlá nad Sázavou, který se stal vítězem kategorie H14. Nejlepší dívkou se stala domácí Šárka Volaninová, která získala 7 bodů a obsadila celkové 4. místo.

Nejlepší 3 hráči turnaje získali poháry, Jakub Vojta si navíc odvezl putovní pohár. Vítězové všech kategorií obdrželi diplomy a pro všechny hráče byly připraveny krásné ceny.

Odkaz na výsledky naleznete zde.

Fotogalerie z turnaje naleznete zde.

Tomáš a Ondřej


Ahoj,
můžeš hodit na web článek p. Ireny Zelené. Turnaj se hrál v době, jdy jsme lyžovali na Lipně, proto tentokráte bez Viktorky. Jenom prosím nějak stáhni ty její mezery.
Táta

-------- Přeposlaná zpráva --------
Předmět: O pohár města Světlá nad Sázavou
Datum: Sun, 14 Feb 2016 13:26:58 +0100
Od: irena zelena
Komu: Miroslav Michálek


O pohár města Světlá nad Sázavou 2016    Irena Zelená


V sobotu 6. 2. 2016 uspořádal ŠK Světlá nad Sázavou šachový turnaj pro mládež  s názvem „O pohár města Světlá nad Sázavou". Turnaj je součástí Ligy Vysočiny, která je otevřeným krajským přeborem Vysočiny v rapid šachu.


Turnaje se zúčastnilo 102 hráčů a hráček. Hrálo se na 9 kol, každý hráč měl 15 minut na partii.

Z třebíčské Caissy se turnaje zúčastnil Tomáš Zelený s bratrem Ondřejem.


Tomáš byl nasazen jako 19., Ondra 99. Tomáš získal 7 bodů, což ho vyneslo v celkovém pořadí na 5. příčku, v kategorii H16 byl 2. Ondra získal 5 bodů, což pro něj znamenalo posun v celkovém pořadí na 34. místo a v kategorii H12 se umístil na 9. pozici ve velmi početné kategorii o 24 účastnících. Tomáš má v současné době odehráno 5 turnajů LVM a ujímá se vedení v kategorii H16, Ondra kvůli nedávné nemoci sehrál zatím 4 turnaje, v LVM j e aktuálně na 6. místě.


Absolutním vítězem turnaje a zároveň vítězem kategorie H12 se stal Jakub Vojta z TJ Spartak Vlašim. Druhé místo obsadil ziskem 7,5 bodu Jakub Satrapa z Jiskry Havlíčkův Brod. Současně je Jakub vítězem kategorii H16. Třetí místo vybojoval Petr Brož z ŠK Světlá nad Sázavou, který se stal vítězem kategorie H14. Nejlepší dívkou se stala domácí Šárka Volaninová, která získala 7 bodů a obsadila celkové 4. místo.


Nejlepší 3 hráči turnaje získali poháry, Jakub Vojta si navíc odvezl putovní pohár. Vítězové všech kategorií obdrželi diplomy a pro všechny hráče byly připraveny krásné ceny.

Odkaz na výsledky:

http://chess-results.com/tnr206714.aspx?lan=5&art=1&wi=821

Fotogalerie:

https://picasaweb.google.com/115085634347738786411/PoharMestaSvetla2016?authkey=Gv1sRgCNvp7aeEvqyzIw#

 

Výsledky LVM po 5. kole - viz příloha.

Foto - Tomáš a Ondřej - viz příloha.

Aktualizováno Pondělí, 15 Únor 2016 20:57  

Podporují nás

NOBEL SYSTEM – informační a redakční systémy, elektronické obchody, webové stránky, internetový marketing, IT poradenství a školení, grafické návrhy

Poslední aktualita

Tento víkend bude v Brně patřit šachu. Vše začne v sobotu 4.6.2016 tradičními Bleskovkami Zdeňka Páska, na jejichž pravidelnost každou první sobotu v měsíci si už všichni zvykli. Tedy jen zopakuji, že místem konání je již rok čajovna Utopia na Divadelní 3 (bývalé kino Kapitol na Malinovského náměstí, jedna tram zastávka z Hlavního nádraží nebo pěšky) a s ním rovněž již víceméně tradiční začátek od 10.00. Příjemný cenový fond, 6 - 10 cen dle počtu účastníků, vklad 50,-Kč.

Celý článek...