Šachový klub Caissa Třebíč

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Články Eva Kulovaná na šachové olympiádě v Turecku

Eva Kulovaná na šachové olympiádě v Turecku

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 3
NejhoršíNejlepší 

V úterý 28. srpna bude zahájena v Istanbulu 40. šachová olympiáda, která potrvá až do 9. září. Pro nás půjde o šachovou akci mimořádné zajímavosti, neboť na první šachovnici v družstvu žen České republiky bude reprezentovat členka našeho šachového klubu WGM Eva Kulovaná!

Spoluhráčkami Evy pak jsou WGM Kateřina Němcová, WIM Kristýna Havlíková a sestry WIM Tereza a WIM Karolína Olšarovy. Kapitánem družstva je Petr Hába. Ženy jistě budou chtít vylepšit umístění z olympiády 2010 v Chanty - Mansijsku, kde obsadily až 50. místo. Mužskou reprezentaci pak tvoří Viktor Láznička, David Navara, Zbyněk Hráček, Vlastimil Babula a Jiří Štoček. Nehrajím kapitánem je Michal Konopka. Průběh olympiády můžete sledovat na webových stránkách pořadatele zde.

Eva Kulovaná v zápase proti Vysokému Mýtu

WGM Eva Kulovaná - ŠK Caissa Třebíč

Aktualizováno Pondělí, 27 Srpen 2012 15:15  

Podporují nás

NOBEL SYSTEM – informační a redakční systémy, elektronické obchody, webové stránky, internetový marketing, IT poradenství a školení, grafické návrhy

Poslední aktualita

Tento víkend bude v Brně patřit šachu. Vše začne v sobotu 4.6.2016 tradičními Bleskovkami Zdeňka Páska, na jejichž pravidelnost každou první sobotu v měsíci si už všichni zvykli. Tedy jen zopakuji, že místem konání je již rok čajovna Utopia na Divadelní 3 (bývalé kino Kapitol na Malinovského náměstí, jedna tram zastávka z Hlavního nádraží nebo pěšky) a s ním rovněž již víceméně tradiční začátek od 10.00. Příjemný cenový fond, 6 - 10 cen dle počtu účastníků, vklad 50,-Kč.

Celý článek...