Šachový klub Caissa Třebíč

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Články Hlasujte pro družstvo ŠK Caissa RHEA Třebíč!!

Hlasujte pro družstvo ŠK Caissa RHEA Třebíč!!

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 4
NejhoršíNejlepší 

Město Třebíč vyhlásilo II. ročník veřejné ankety Sportovec města Třebíče 2012. Občané mohou svým hlasováním podpořit své oblíbené sportovce nebo sportovní kolektivy.

Veřejná anketa se skládá z kategorií „JEDNOTLIVCI – mládež“, „JEDNOTLIVCI – dospělí“, „DRUŽSTVA – mládež“ a „DRUŽSTVA – dospělí“. Každý čtenář Třebíčského zpravodaje nebo návštěvník internetových stránek města má právo jednoho hlasu v každé kategorii. Uzávěrkou hlasování je úterý 9. dubna 2013 v 14:00 hodin. Hlasovací lístky z Třebíčského zpravodaje se odevzdávají v informační kanceláři v přízemí radnice na Karlově náměstí 104/55. Hlasovací formuláře z internetových stránek města budou zpracovány elektronicky. Vyhlášení výsledků proběhne v pátek 12. dubna na společenském večeru v kongresovém centru Pasáž na Masarykově náměstí. Do kategorie DRUŽSTVA - dospělí byla zařazeno i družstvo ŠK Caissa RHEA Třebíč, a to zejména z důvodu postupu do I. ligy. Svůj hlas pro náš tým můžete dát zde.

Aktualizováno Sobota, 30 Březen 2013 09:39  

Podporují nás

NOBEL SYSTEM – informační a redakční systémy, elektronické obchody, webové stránky, internetový marketing, IT poradenství a školení, grafické návrhy

Poslední aktualita

Tento víkend bude v Brně patřit šachu. Vše začne v sobotu 4.6.2016 tradičními Bleskovkami Zdeňka Páska, na jejichž pravidelnost každou první sobotu v měsíci si už všichni zvykli. Tedy jen zopakuji, že místem konání je již rok čajovna Utopia na Divadelní 3 (bývalé kino Kapitol na Malinovského náměstí, jedna tram zastávka z Hlavního nádraží nebo pěšky) a s ním rovněž již víceméně tradiční začátek od 10.00. Příjemný cenový fond, 6 - 10 cen dle počtu účastníků, vklad 50,-Kč.

Celý článek...