Šachový klub Caissa Třebíč

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Články O vánočního kapra

O vánočního kapra

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 6
NejhoršíNejlepší 

V sobotu 19. prosince uspořádal Šachový klub Smíchov již XX. ročník mezinárodního turnaje mládeže " O vánočního kapra". Záštitu nad turnajem převzala Městská část Praha 5, která zároveň poskytla prostornou hrací místnost, kterou byl sál určený pro zasedání zastupitelstva.

Turnaj byl rozdělen na dvě skupiny dle věku účastníků. Ve skupině starších žáků (ročník narození 1997 a mladší) se prezentovalo 34 účastníků, ve skupině mladších žáků (ročník narození 2003 a mladší) pak 53 účastníků, z nichž bylo 7 děvčat.

Turnaj mladších žáků byl hrán švýcarským systémem na 9 kol, tempem 20 minut na partii pro každého hráče a nasazená s číslem 25 byla hráčka našeho klubu Viktorka Michálková. Ta v turnaji získala 5 bodů (hrála na výkon 1.206) a na 25. místě v celkovém pořadí také skončila - viz info o hráči.

V kategorii děvčat však nechala za sebou všechny soupeřky a odváží si z Prahy pohár za první místo v této kategorii. Celkovým vítězem turnaje se stal Marek Koršinskij z klubu Oasa Praha. Konečnou tabulku turnaje naleznete zde.

na Tomáše Vopěnku z DDM Sokolu Nymburk Viktorka nestačila

Sandru Hosovou z Nebušic však porazila pěknou kombinací

vítězka turnaje děvčat Viktorie Nela Michálková na pódiu

Aktualizováno Pondělí, 21 Prosinec 2015 16:01  

Podporují nás

NOBEL SYSTEM – informační a redakční systémy, elektronické obchody, webové stránky, internetový marketing, IT poradenství a školení, grafické návrhy

Poslední aktualita

Tento víkend bude v Brně patřit šachu. Vše začne v sobotu 4.6.2016 tradičními Bleskovkami Zdeňka Páska, na jejichž pravidelnost každou první sobotu v měsíci si už všichni zvykli. Tedy jen zopakuji, že místem konání je již rok čajovna Utopia na Divadelní 3 (bývalé kino Kapitol na Malinovského náměstí, jedna tram zastávka z Hlavního nádraží nebo pěšky) a s ním rovněž již víceméně tradiční začátek od 10.00. Příjemný cenový fond, 6 - 10 cen dle počtu účastníků, vklad 50,-Kč.

Celý článek...