Šachový klub Caissa Třebíč

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Články Novoroční přebor v rapid šachu

Novoroční přebor v rapid šachu

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Dne 15. 1. 2010 proběhl v hrací místnosti ŠK Caissa Třebíč (hotel Atom 6. patro) Novoroční přebor v rapid šachu. Překvapivě zvítězil Leszek Ciešlak (5,5/6) před favorizovaným Josefem Kratochvílem (5 bodů). Třetí příčku obsadil Miroslav Zachariáš se ziskem 3,5 bodů. Další místa si rozdělili V. Benda (3 b.), J. Tenkl a S. Mezlík (oba 2 b.) a L. Bachan (0). Následuje několik fotografií.

Duel Kratochvíl–Zachariáš

Duel Kratochvíl–Zachariáš

Soustředěný J. Tenkl

Soustředěný J. Tenkl

Souboj Benda–Zachariáš, přihlíží S. Mezlík

Souboj Benda–Zachariáš, přihlíží S. Mezlík

Aktualizováno Pondělí, 17 Leden 2011 10:06  

Podporují nás

NOBEL SYSTEM – informační a redakční systémy, elektronické obchody, webové stránky, internetový marketing, IT poradenství a školení, grafické návrhy

Poslední aktualita

Tento víkend bude v Brně patřit šachu. Vše začne v sobotu 4.6.2016 tradičními Bleskovkami Zdeňka Páska, na jejichž pravidelnost každou první sobotu v měsíci si už všichni zvykli. Tedy jen zopakuji, že místem konání je již rok čajovna Utopia na Divadelní 3 (bývalé kino Kapitol na Malinovského náměstí, jedna tram zastávka z Hlavního nádraží nebo pěšky) a s ním rovněž již víceméně tradiční začátek od 10.00. Příjemný cenový fond, 6 - 10 cen dle počtu účastníků, vklad 50,-Kč.

Celý článek...