Šachový klub Caissa Třebíč

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home

Memoriál Jiřího Mališe

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 

Vážení šachoví přátelé,

níže vám předkládám pozvánku na nový turnaj v Brně Memoriál Jiřího Mališe, jenž se uskuteční na počest bývalého velkého koryfeje brněnské šachové scény. Jiří Mališ patřil od roku 1977 k největším postavám brněnského (předtím olomouckého a ostravského) šachu. Byl členem brněnských klubů Durasu, Univerzity a Lokomotivy a byl častým vítězem turnajů hraných zrychleným či bleskovým tempem. Nápad uspořádat tento turnaj vzešel z iniciativy Václava Fencla, hráče Durasu a současně jednoho z blízkých lidí z okruhu Jiřího Mališe.

Turnaj bude bleskový a bude koncipovaný podobně jako loňský Bleskový den Mirka Jurky (ten mimochodem letos proběhne 7.6.2015). Hrát se bude v neděli 26.4.2015 v pěkných prostorách Společenského centra v Brně - Bystrci, které někteří z vás možná znají z tradičního zářijového rapid turnaje O pohár bystrcké radnice. Hrát se bude na 15 kol, tempo podle hlasování u prezence bude buď 2x5 minut nebo 2x3 minuty + 2 vteřiny / tah. Cenový fond bude bohatý, plných 20 hlavních cen a 6 cen v kategoriích!

Propozice naleznete zde.

Přihlášky můžete adresovat buď mně na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Věřím, že vás myšlenka uspořádání tohoto turnaje zaujme a svou hojnou účastí vyjádříte hold tomuto skvělému šachistovi.

Neklan Vyskočil

Aktualizováno Neděle, 05 Duben 2015 23:55  

Podporují nás

NOBEL SYSTEM – informační a redakční systémy, elektronické obchody, webové stránky, internetový marketing, IT poradenství a školení, grafické návrhy

Poslední aktualita

Tento víkend bude v Brně patřit šachu. Vše začne v sobotu 4.6.2016 tradičními Bleskovkami Zdeňka Páska, na jejichž pravidelnost každou první sobotu v měsíci si už všichni zvykli. Tedy jen zopakuji, že místem konání je již rok čajovna Utopia na Divadelní 3 (bývalé kino Kapitol na Malinovského náměstí, jedna tram zastávka z Hlavního nádraží nebo pěšky) a s ním rovněž již víceméně tradiční začátek od 10.00. Příjemný cenový fond, 6 - 10 cen dle počtu účastníků, vklad 50,-Kč.

Celý článek...