Šachový klub Caissa Třebíč

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home

O pohár a pohárek BVK 2015

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

ŠK Duras BVK Královo Pole pořádá v sobotu 10. 10. 2015, za podpory MČ Brno – Královo Pole a ve spolupráci se Sokolem Řečkovice 16. ročník šachového turnaje O pohár BVK, hraný současně jako přebor Brna v rapid šachu. Doby, kdy se turnaj konal v Semilassu, se pravděpodobně již nevrátí, ale nemusíme zoufat, již druhým rokem po sobě se turnaj bude konat v prostorách sokolovny v Brně-Řečkovicích (tradiční to místo turnajů pořádaných našim klubem). Doufáme, že posun termínu turnaje na začátek října (důvodem je šachově našlapané a kolizní září) a pozměněný cenový fond (celkový balík peněz zůstává, ale rošířili jsme počet cen ze šesti na osm) přiláká hojnou účast šachistů nejenom z Brna. Po skončení turnaje se můžete těšit na turnaj v bleskovém šachu pro 64 nejlépe umístěných hráčů, ale i ostatních zájemců, kteří se nezúčastnili hlavního rapid turnaje (postupový pavouk bude určen dle výsledků v turnaji). Ve stejném termínu samozřejmě proběhne pro všechny hráče a hráčky nar. 1999 a mladší 14. ročník turnaje v rapid šachu O pohárek BVK. Do svých kalendářů si tedy zaškrtněte datum 10. 10. 2015 a těšíme se na vás v řečkovické sokolovně! Propozice naleznete zde: O pohár BVK a O pohárek BVK.

Aktualizováno Pátek, 18 Září 2015 13:04  

Podporují nás

NOBEL SYSTEM – informační a redakční systémy, elektronické obchody, webové stránky, internetový marketing, IT poradenství a školení, grafické návrhy

Poslední aktualita

Tento víkend bude v Brně patřit šachu. Vše začne v sobotu 4.6.2016 tradičními Bleskovkami Zdeňka Páska, na jejichž pravidelnost každou první sobotu v měsíci si už všichni zvykli. Tedy jen zopakuji, že místem konání je již rok čajovna Utopia na Divadelní 3 (bývalé kino Kapitol na Malinovského náměstí, jedna tram zastávka z Hlavního nádraží nebo pěšky) a s ním rovněž již víceméně tradiční začátek od 10.00. Příjemný cenový fond, 6 - 10 cen dle počtu účastníků, vklad 50,-Kč.

Celý článek...